Новини

  • 10.07.2016 14:59

    Тариф на електроенергію, що відпускається населенню, з 01 вересня 2016 по 28 лютого 2017 року збільшується

    Населенню, яке розраховується з енергопостачальною організацією за загальним розрахунковим засобом обліку та об`єднане шляхом створення юридичної особи (наше садівницьке товариство відноситься до цієї категорії споживачів) з 1 вересня 2016 року збільшується тариф і буде складати 129 копійок.

    Відповідно на засіданні правління найближчим часом буде розглянуто питання визначення розміру плати за користування енергосистемою товариства.

    У зв`язку з тим, що наш розрахунковий період визначено в договорі з ПАТ Київобленерго Броварський підрозділ з 16 числа по 16 число наступного місяця, збільшення тарифу для нас (у відповідності з Правилами користування електричною енергією для населення) відбудеться з 16 серпня 2016 по 16 лютого 2017 року.

    Такий період розрахунку дозволяє нам сплачувати за електроенергію по факту її використання й не вносити авансові платежі!

    Про розмір плати за користування енергосистемою товариства, інформація буде надана після засідання правління. Слідкуйте за оголошеннями.

    Увага! Члени товариства, які не підпишуть договір про користування електричною енергією в СТ "Хвиля",  можуть бути відключені від енергопостачання.

    Правління СТ "Хвиля"

  • 09.07.2016 14:26

    Всім членам товариства необхідно підписати договір про користування електричною енергією в СТ "Хвиля"

    На підставі рішення органів управління (зборів уповноважених) кожний член товариства зобов`язаний підписати договір про користування електричною енергією. В разі відмови від підписання договору СТ Хвиля вправі припинити енергопостачання й відновити його тільки після встановлення договірних відносин.

    Правління СТ Хвиля

  • 09.07.2016 13:55

    Обираємо уповноважених

    У відповідності з вимогою ст.19 Статуту садівницького товариства "Хвиля": "Уповноваженим може бути тільки член товариства. Рішення про обрання уповноваженого приймається на зборах з представництвом 6-10 членів товариства, які є власниками компактно рошташованих ділянок. Вибори уповноваженого проводяться відкритим голосуванням. Рішення оформлюється протоколом, який здається для реєстрації й зберігання в правління товариства.

    Переобрання уповноваженого дозволяється тільки тим самим складом членів товариства, що обирали уповноваженого. Новий протокол передається в правління для внесення змін до реєстру уповноважених, а старий анулюється

    Статут товариства ст.19

    Бланк протоколу можна отримати в правлінні, або роздрукувати самостіно.
    Форма протоколу обр уповноваж.docx (14170)

  • 07.07.2016 07:20

    Невгамонний керівник обслуговуючого кооперативу "СТ Лайт Хвиля"

    Ніяк не заспокоїться бувший член нашого товариства, а нині керівник обслуговуючого кооперативу "СТ Лайт Хвиля" - Деркач В.М. Знову з його боку звучать погрози оскаржувати рішення останніх зборів товариства в суді.

    Як бачимо Деркач В.М. особа специфічна. Фактично левову частку своєї енергії він присвячує боротьбі з нашим товариством. Виникає питання, а в чому сенс такої поведінки керівника ОК Лайт Хвиля Деркача В.М.?! В його розумінні та уявленні це свята боротьба за законність й справедливість.

    Він глибоко переконаний, що незаконно привласнити землю загального користування нашого товариства, підробивши документи (і докази цьому існують), це нормально. Тому зараз частина пожежного водоймища (більше ніж 5 соток), про яке обіцяв привселюдно піклуватись наш борець за справедливість, та дорога загального користування шириною 6м. й довжиною 20 м., привласнені й знаходяться поки що у його приватній власності. Більше того Деркач В.М. вже знахабнів на стільки, що вимагає віддати у приватну власність йому залишок пожежного водомища, а якщо цього не станеться погрожує продовжити засипати Броварський суд позовами на садівницьке товариство, користуючись посвідченням учасника бойових дій, яке отримав у 2000 році, використовуючи своє службове становище (це окрема історія яка в сучасних умовах портебує прискипливої уваги). 

    Він глибоко переконаний, що всі органи управління нашого товариства нелегітимні й не мають права приймати рішення на користь товариства. Тому фактично всі рішення зборів оскаржує у Броварському суді.

    Він з 2012 року не платить членські внески, цільові внески але активно користується комунальними послугами за рахунок добропорядних членів товариства!

    Він організовує написання скарг практично в усі органи державного контролю щодо негараздів в нашому товаристві з енергосистемою і в той же час відкрито намагався її привласнити шляхом різноманітних хитрих закидів через державну виконавчу службу під виглядом стягнення боргових зобов`язань.

    Він практично інспірував рейдерське захоплення нашої трансформаторної підстанції через якесь ТОВ АКВАПОЛІС, активно залучаючи для цього правоохоронні органи броварського району, але отримав відсіч і тепер шукає інші способи нанести збитки товариству

    Він вимагає через суд щоб товариство виплатило йому компенсацію за моральну шкоду у розмірі 50000 грн. Цікаво яку ж моральну шкоду завдає йому наше товариство? Мабуть сама велика моральна шкода , в розумінні Деркача, це коли в нашому товаристві поступово все стає на своє місце після багаторічного занепаду.

    Він незаконно будує на території, що знаходиться в користуванні товариства, електричні мережі, без належних дозвільних документів й відповідних договорів, ігноруючи інтереси громади й сам управляє як хочеться йому.

    Ось коротко про "бойовий" шлях нашого "борця за справедливість", "чесного" й "порядного" "героя", який "мужньо" веде нелегку боротьбу з нашим товариством та сподівається на 50000 тисячну гривневу винагороду за свою запеклу й нелегку боротьбу. Може сподівається отримати ще одне посвідчення - учасника бойових дій з садовим товариством Хвиля, яке так любить, що аж розум губить.

    І можна ще багато наводити фактів, але в чому ж сенс такої поведінки керівника ОК Лайт Хвиля Деркача В.М.?

    Це просто банальна недобросовісна конкуренція!!! Це спроба створити більш сприятливі умови для діяльності й розвитку своєї ЛАЙТ ХВИЛІ якою хоче накрити нашу Хвилю й занепастити конкурента, тобто нас - СТ Хвиля. Тоді він, як йому мріється, а не громада, стане всемогутнім хазяїном і земель і фінансових ресурсів.

    А може це якийсь хворобливий стан, тоді мабудь треба допомоготи людині з лікуванням?!

     

  • 18.06.2016 00:26

    Відбулись збори уповноважених членів СТ "Хвиля"

    12 червня 2016 року відбулись збори уповноважених членів садівницького товариства. Було розглянуто ряд важливих питань, зокрема:

    - звіт правління про роботу

    - затверджено нову редакцію Статуту товариства,

    - обговорено й прийнято приходно-витратний кошторис на 2017 рік

    - розглянуто персональні справи тих членів товариства, які грубо порушують Сатут товариства й принято рішення про визначення терміну ( місяць) на усунення порушень, а в разі вдсутності реакції на рішення загальних зборів виключити з товариства порушників й позбавити їх права користуватись інфраструктурою товариства;

    Збори пройшли організовано, але не обійшлось і без демаршу. Як стало відомо, знайшлись окремі представники нашої громади, які бойкотували ці збори.

    Дісно, декому дуже не вигідно, коли збирається громада й приймаються рішення саме в інтересах громади. Для них краще, коли роками не проводяться збори, а громада розсварена. Тоді легше паразитувати на тлі громади та ловити рибку у мутній водиці.

    Але поступово наше товариство виходить з кризи. Фонди вступних, членських, цільових внесків наповнюються, що дозволяє нам починати реалізовувати плани не на словах, а у конкретних справах. Найголовніше нам вдалось капітально відновити транформаторну підстанцію, яка працювала в аварійному режимі після диверсії (підриву) у травні 2014 року. Станом на сьогодні підстанція, та її структурні елементи повністю відновлені і працюють надійно, про що свідчать діагностичні й випробувальні заходи.

    Наступним кроком буде реконструкція повітряних ліній та усунення недоліків, які були закладені ще під час їх будівнцтва.

    Потім нам необхідно буде побудувати, як у сусідів, дороги загального користування і багато ще чого для покращення нашого середовища відпочинку й проживання.

    У нас існує багато проблем, але сама найголовніша це проблема, що криється в звичайному нерозумінні того що крім нас самих ніхто ці проблеми вирішувати не буде.

    Не менш гострою проблемою залишається проблема деструктивної діяльності так званої ініціативної групи, яку очолює, чи представляє всім відомий борець за свої права, постіний позивач проти садівницького товариства в Броварському суді - Деркач В.М.. Складається враження, що сенсом його життя стало постійне прагнення засудити товариство за те що воно порушує його права, хоча саме товариство потерпає від його вибриків, які не можна пояснити з точки зору здорового глузду. Так побажаємо йому здоров`я, воно так йому потрібно.

     

  • 09.06.2016 13:03

    Обговорюємо нову редакцію Статуту товариства

    В результаті роботи редакційної комісії по розробці нової редакції Статуту товариства, членам товариства пропонується проект нової редакції Статуту для обговорення. Цей проект буде винесено для затвердження на загальні збори, які відбудуться 12 червня 2016 року в приміщенні школи с.Пухівка о 12.00

  • 08.06.2016 02:10

    Редакційні правки Статуту товариства

    З метою ознайомлення членів товариства з результатами роботи редакційної комісії, надається Статут з редакційними правками комісії.Статут  оновлення №3-1.doc (82432)

  • 28.05.2016 07:24

    29 травня 2016 року о 12.00 відбудеться засідання правління.

    Під час засідання будуть розглядатись питання:

    1. Стан підготовки до загальних зборів СТ "Хвиля"

    2.Про ремонт та обслуговування енергосистеми товариства.

    3. Про утримання та будівництво доріг загального користування

    4.Розгляд та затвердження приходно-витратного кошторису на 2017 рік

    5.Персональні справи членів товариства, які не платять членські внески.

    6. Про хід розгляду судових справ за позовами Деркача В.М. та Чепуштанова В.М. проти СТ "Хвиля".

  • 20.05.2016 08:09

    12 червня 2016 року о 12.00 у приміщенні школи с.Пухівка відбудуться загальні збори членів садівницького товариства "ХВИЛЯ"

    Порядок денний:

    - Звіт правління Товариства за проведену роботу

    - Розгляд скарг на членів правління та ревізійної комісії

    - Затвердження Статуту Товариства

    - Прийняття та внесення змін до нормативних документів внутрішнього користування

    - Про формування фонду юридичної підтримки для захисту інтересів СТ "Хвиля" у судових справах

    - затвердження приходно-витратного кошторису на 2017 рік

    - Персональні справи членів Товариства, які грубо порушують Статут Товариства.

    Розгляд заяв, що надійшли від членів товариства, та затвердження прийнятих рішень правління.

     

  • 20.04.2016 00:47

    Реєстрація під час проведення зборів буде здійснюватись тільки після пред`явлення членської книжки садівника

    Членам товариства хто не отримував членські книжки садівника терміново звернутись в правління із заявою про отримання книжки. В заяві обов`язково вказати: повне П.І.Б., дату прийняття в члени товариства, розмір садової ділянки, які будівлі знаходяться на ділянці, домашню адресу, контакти (№ моб.тел., електронну адресу)

    Правління СТ "Хвиля"

Всі статті

Зображено: 61 - 70 з 95
<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

Контакт

СТ "ХВИЛЯ"
вул. Богдана Хмельницького 128, СТ "Хвиля" с. Пухівка, Броварський район, Київська область

0976331285

© 2015 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode