Забезпечення пропускного режиму на територію СТ «Хвиля»

25.09.2020 00:26

ІНСТРУКЦІЯ
щодо забезпечення пропускного режиму

на територію СТ «Хвиля»

I. Загальні положення

1. Ця Інструкція визначає порядок пропускного режиму автотранспорту на територію СТ «Хвиля».

2. У цій Інструкції терміни та скорочення вжито в таких значеннях:

комплекс – приватні ділянки, загальна територія товариства, розташовані за адресою: Київська обл., Броварський р-н, с. Пухівка, вул. Богдана Хмельницького, 128

КПП - контрольно-пропускний пункт комплексу;

3. Запровадження пропускного режиму на території комплексу здійснюється з метою запобігання безконтрольному в’їзду та виїзду на (з) територію(ї) відвідувачів, а також несанкціонованому доступу сторонніх осіб до вивезенню/ввезенню матеріальних цінностей.

4. Виконання вимог цієї Інструкції є обов'язковим для працівників, членів товариства та відвідувачів комплексу.

5. Забезпечення пропускного режиму та контроль за його дотриманням покладається на голову правління.

6. Для забезпечення пропускного режиму на територію комплексу встановлено на КПП автоматизовану систему контролю доступу та систему відеоспостереження.

7. В’їзд на територію та виїзд з території комплексу здійснюються через пропускну систему на КПП за допомогою встановленого технічного обладнання.

8. У разі виявлення порушень вимог цієї Інструкції черговий по товариству повідомляє про це голові правління за тел.097-633-12-85.

II. Пропускний режим

1. Пропускним режимом встановлюються:

порядок допуску до комплексу членів товариства, а також інших відвідувачів;

порядок внесення/винесення, ввезення/вивезення обладнання, інших матеріальних цінностей до/з комплексу;

порядок допуску автотранспорту на територію комплексу.

2. Здійснення пропускного режиму забезпечується:

КПП № 1, що розташований по вулиці Богдана Хмельницького,128;

організацією автоматичного пропуску й випуску з території комплексу;

організацією відео спостереження, реєстрацію й обліком автомобільного транспорту, що виїжджає й в’їжджає

 

III. Порядок пропуску членів товариства та відвідувачів

1Відвідувачі, які в’їжджають до, чи виїжджають із комплексу самостійно користуються автоматизованою системою управління шлагбаумом.

  1. Для отримання доступу до управління шлагбаумом члену товариства (мешканцю) необхідно зареєструватись в системі автоматизованого управління шлагбаумом.
  2. Для того щоб зареєструватись член товариства повинен: надати відповідні документи, що підтверджують його членство (членська книжка садівника); повідомити номери мобільних телефонів тих кого він вважає за потрібне допустити до управління шлагбаумом в автоматичному режимі; сплатити абонентську плату й цільовий внесок на придбання, монтаж, утримання, обслуговування відповідного обладнання у розмірі 300 грн.. Мешканці, замість членської книжки садівника надають належним чином оформлений договір про користування інфраструктурою товариства.
  3. Право в’їзду (виїзду) до (з) комплексу мають всі члени товариства (мешканці), хто зареєструвався в системі автоматизованого управління шлагбаумом, а також треті особи, яким член товариства (мешканець) самостійно відкриє шлагбаум.
  4. Допуск на територію комплексу службового й спеціального транспорту здійснюється черговим по товариству, а у випадку його відсутності головою правління. Для цього необхідно зателефонувати за номером 097-633-12-85 й повідомити обставини що викликали необхідність заїхати на територію комплексу.
  5. У разі проблем з роботою автоматизованої системи управління шлагбаумом необхідно телефонувати за номером 097-633-12-85.

Назад

Контакт

СТ "ХВИЛЯ"
вул. Богдана Хмельницького 128, СТ "Хвиля" с. Пухівка, Броварський район, Київська область

0976331285

© 2015 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode