Відбулись збори уповноважених членів СТ "Хвиля"

18.06.2016 00:26

12 червня 2016 року відбулись збори уповноважених членів садівницького товариства. Було розглянуто ряд важливих питань, зокрема:

- звіт правління про роботу

- затверджено нову редакцію Статуту товариства,

- обговорено й прийнято приходно-витратний кошторис на 2017 рік

- розглянуто персональні справи тих членів товариства, які грубо порушують Сатут товариства й принято рішення про визначення терміну ( місяць) на усунення порушень, а в разі вдсутності реакції на рішення загальних зборів виключити з товариства порушників й позбавити їх права користуватись інфраструктурою товариства;

Збори пройшли організовано, але не обійшлось і без демаршу. Як стало відомо, знайшлись окремі представники нашої громади, які бойкотували ці збори.

Дісно, декому дуже не вигідно, коли збирається громада й приймаються рішення саме в інтересах громади. Для них краще, коли роками не проводяться збори, а громада розсварена. Тоді легше паразитувати на тлі громади та ловити рибку у мутній водиці.

Але поступово наше товариство виходить з кризи. Фонди вступних, членських, цільових внесків наповнюються, що дозволяє нам починати реалізовувати плани не на словах, а у конкретних справах. Найголовніше нам вдалось капітально відновити транформаторну підстанцію, яка працювала в аварійному режимі після диверсії (підриву) у травні 2014 року. Станом на сьогодні підстанція, та її структурні елементи повністю відновлені і працюють надійно, про що свідчать діагностичні й випробувальні заходи.

Наступним кроком буде реконструкція повітряних ліній та усунення недоліків, які були закладені ще під час їх будівнцтва.

Потім нам необхідно буде побудувати, як у сусідів, дороги загального користування і багато ще чого для покращення нашого середовища відпочинку й проживання.

У нас існує багато проблем, але сама найголовніша це проблема, що криється в звичайному нерозумінні того що крім нас самих ніхто ці проблеми вирішувати не буде.

Не менш гострою проблемою залишається проблема деструктивної діяльності так званої ініціативної групи, яку очолює, чи представляє всім відомий борець за свої права, постіний позивач проти садівницького товариства в Броварському суді - Деркач В.М.. Складається враження, що сенсом його життя стало постійне прагнення засудити товариство за те що воно порушує його права, хоча саме товариство потерпає від його вибриків, які не можна пояснити з точки зору здорового глузду. Так побажаємо йому здоров`я, воно так йому потрібно.

 

Назад

Контакт

СТ "ХВИЛЯ"
вул. Богдана Хмельницького 128, СТ "Хвиля" с. Пухівка, Броварський район, Київська область

0976331285

© 2015 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode