Рішення правління товариства

15.07.2022 13:26

Рішення правління товариства від 2.07.2022 року:

  1. Оптимізувати систему контролю за накопиченням твердих побутових відходів у товаристві та їх вивезенням.
  2. Оптимізувати систему оплати членами товариства послуг щодо вивезення ТПВ
  3. Виключити доступ сторонніх осіб до сміттєвих баків товариства.
  4. Оптимізувати систему сортування сміття
  5. Голові правління організувати звірку платежів з кожним членом товариства, а також суб’єктами договірних відносин, які потрапили у категорію боржників.
  6. Голові правління персонально попередити боржників від імені правління про їх відповідальність за порушення Статуту товариства й договорів.
  7. Голові правління до наступного засідання підготувати список тих хто порушує Статут товариства й договірні умови, а також тих у кого відсутні договори з товариством.
  8. Провести спеціальне засідання правління в ході якого розглянути персонально кожного хто порушує Статут товариства, існуючі договори, або взагалі тих у кого відсутні належним чином оформлені договірні відносини з товариством й прийняти відповідне рішення.
  9. Всіх хто не має договірних відносин з товариством вважати за межами правового поля що обумовленно законодавством України й Статутом товариства.
  10. Виключити будь які відносини, щодо використання складових елементів інфраструктури товариства, з тими хто відмовляється належним чином оформити договірні відносини з товариством.

 

Назад

Контакт

СТ "ХВИЛЯ"
вул. Богдана Хмельницького 128, СТ "Хвиля" с. Пухівка, Броварський район, Київська область

0976331285

© 2015 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode