Про встановлення протипожежного режиму в СТ «Хвиля»

25.09.2020 00:33

Відповідно до правил пожежної безпеки України що затверджені наказом МВС України № 1417 від 30.12.2014 року 

Встановлено наступний протипожежний режим на території товариства:

  • Категорично заборонено на ділянках і громадській території підпалювати траву, гілки, розпалювати вогнища. При розведенні вогнища на власній ділянці член товариства або мешканець, їх рідні або гості (далі по тексту садівник) зобов'язані враховувати інтереси сусідів що мають суміжні  ділянки. Садівник несе особисту відповідальність за порушення правил поводження з відкритими джерелами вогню та токсичними речовинами.
  • Забороняється зберігання в особистих приміщеннях і на території ділянок вибухових або легкозаймистих матеріалів, за винятком пального для побутової садової техніки, що зберігається в місці, обладнаному з урахуванням вимог протипожежної безпеки.
  • У разі займання або пожежі садівник негайно викликає, використовуючи засоби власного зв'язку, пожежну охорону і оповіщає голову правління  СТ «Хвиля».
  • На території товариства забороняється використання вогнепальної і пневматичної зброї, використання піротехнічних засобів.
  • Курити, залишати недопалки на території товариства забороняється.
  • Використання побутових нагрівальних приладів у службових приміщеннях товариства дозволяється з дотриманням необхідних заходів безпеки поводження. Після закінчення роботи електроприлади виключаються (за винятком, протипожежних та охоронних установок, а також електроустановок, що за вимогами технології працюють цілодобово).
  • Проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт здійснюється з дотриманням всіх необхідних засобів безпеки. Відповідальність за дотримання засобів безпеки несуть безпосередні виконавці робіт.
  • Товариство не надає постійного місця для стоянки автомашин, причепів, човнів і іншого великогабаритного транспорту на громадській території. Усі транспортні засоби повинні розташовуватися на території особистих ділянок. Допускається короткочасне розміщення автомашин власників ділянок і його гостей на громадській території тільки за умов, що короткочасне паркування не повинно перекривати проїзди і проходи іншим учасникам руху.
  • Трансформаторна підстанція товариства відключається (у випадку пожежі)  від мережі електроживлення організацією, яка здійснює оперативне обслуговування трансформаторної підстанції.
  • Поповнення запасу води для пожежогасіння здійснювати з річки Десна, що протікає поряд з товариством. Місце забору води в кінці вул. Богдана Хмельницького,115

Назад

Контакт

СТ "ХВИЛЯ"
вул. Богдана Хмельницького 128, СТ "Хвиля" с. Пухівка, Броварський район, Київська область

0976331285

© 2015 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode