Невгамонний керівник обслуговуючого кооперативу "СТ Лайт Хвиля"

07.07.2016 07:20

Ніяк не заспокоїться бувший член нашого товариства, а нині керівник обслуговуючого кооперативу "СТ Лайт Хвиля" - Деркач В.М. Знову з його боку звучать погрози оскаржувати рішення останніх зборів товариства в суді.

Як бачимо Деркач В.М. особа специфічна. Фактично левову частку своєї енергії він присвячує боротьбі з нашим товариством. Виникає питання, а в чому сенс такої поведінки керівника ОК Лайт Хвиля Деркача В.М.?! В його розумінні та уявленні це свята боротьба за законність й справедливість.

Він глибоко переконаний, що незаконно привласнити землю загального користування нашого товариства, підробивши документи (і докази цьому існують), це нормально. Тому зараз частина пожежного водоймища (більше ніж 5 соток), про яке обіцяв привселюдно піклуватись наш борець за справедливість, та дорога загального користування шириною 6м. й довжиною 20 м., привласнені й знаходяться поки що у його приватній власності. Більше того Деркач В.М. вже знахабнів на стільки, що вимагає віддати у приватну власність йому залишок пожежного водомища, а якщо цього не станеться погрожує продовжити засипати Броварський суд позовами на садівницьке товариство, користуючись посвідченням учасника бойових дій, яке отримав у 2000 році, використовуючи своє службове становище (це окрема історія яка в сучасних умовах портебує прискипливої уваги). 

Він глибоко переконаний, що всі органи управління нашого товариства нелегітимні й не мають права приймати рішення на користь товариства. Тому фактично всі рішення зборів оскаржує у Броварському суді.

Він з 2012 року не платить членські внески, цільові внески але активно користується комунальними послугами за рахунок добропорядних членів товариства!

Він організовує написання скарг практично в усі органи державного контролю щодо негараздів в нашому товаристві з енергосистемою і в той же час відкрито намагався її привласнити шляхом різноманітних хитрих закидів через державну виконавчу службу під виглядом стягнення боргових зобов`язань.

Він практично інспірував рейдерське захоплення нашої трансформаторної підстанції через якесь ТОВ АКВАПОЛІС, активно залучаючи для цього правоохоронні органи броварського району, але отримав відсіч і тепер шукає інші способи нанести збитки товариству

Він вимагає через суд щоб товариство виплатило йому компенсацію за моральну шкоду у розмірі 50000 грн. Цікаво яку ж моральну шкоду завдає йому наше товариство? Мабуть сама велика моральна шкода , в розумінні Деркача, це коли в нашому товаристві поступово все стає на своє місце після багаторічного занепаду.

Він незаконно будує на території, що знаходиться в користуванні товариства, електричні мережі, без належних дозвільних документів й відповідних договорів, ігноруючи інтереси громади й сам управляє як хочеться йому.

Ось коротко про "бойовий" шлях нашого "борця за справедливість", "чесного" й "порядного" "героя", який "мужньо" веде нелегку боротьбу з нашим товариством та сподівається на 50000 тисячну гривневу винагороду за свою запеклу й нелегку боротьбу. Може сподівається отримати ще одне посвідчення - учасника бойових дій з садовим товариством Хвиля, яке так любить, що аж розум губить.

І можна ще багато наводити фактів, але в чому ж сенс такої поведінки керівника ОК Лайт Хвиля Деркача В.М.?

Це просто банальна недобросовісна конкуренція!!! Це спроба створити більш сприятливі умови для діяльності й розвитку своєї ЛАЙТ ХВИЛІ якою хоче накрити нашу Хвилю й занепастити конкурента, тобто нас - СТ Хвиля. Тоді він, як йому мріється, а не громада, стане всемогутнім хазяїном і земель і фінансових ресурсів.

А може це якийсь хворобливий стан, тоді мабудь треба допомоготи людині з лікуванням?!

 

Назад

Контакт

СТ "ХВИЛЯ"
вул. Богдана Хмельницького 128, СТ "Хвиля" с. Пухівка, Броварський район, Київська область

0976331285

© 2015 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode