Чергова позовна заява Деркача В.М. в суд на СТ "Хвиля". Фронт судових справ від Деркача розширюється!

09.03.2016 19:15

Сьогодні до СТ "Хвиля" надійшла чергова ухвала Броварського міжрайонного суду про відкриття впровадження за позовною заявою Деркача В.М. до садівницького товариства "Хвиля" про зобов`язання вчинити певні дії. Це вже 8 позовна заява і 4-а судова справа, що ініційована Деркачем В.М.

Чого ж хоче Деркач В.М.?

Суть позовних вимог полягає в зобовязанні СТ "Хвиля" укласти з Деркачем В.М. договір про користвування електричною енергією СТ "Хвиля".

Виникає питання для чого Деркачу В.М. потрібна електрична енергія СТ "Хвиля" в той час, коли він має свій трансформатор й відповідні договірні відносини з ПАТ Київобленерго Броварський РП, як керівник СТ ОК "Лайт Хваиля" на постачання електричної енергії. На це питання може дати відповідь тільки сам Деркач В.М.

Але вже чітко вимальовуються основні бажання Деркача В.М.:

- через суди, скарги до державних органів нанести нашому товариству як можна більше шкоди;

- відвернути органи управління товаритсва від господарської діяльності й зосередитись тільки на судовій тяганині, а такий стан речей дуже до вподоби Деркачу В.М.;

- залучити до перевірок нашого товариства як найбільше судових, правоохоронних, контролюючих державних органів;

- заволодіти майном нашого товариства, а якщо не вдасться, то просто знищити його через підставних осіб ( наприклад історія з "АКВАПОЛІСОМ РМ";

- збільшити обсяг особистих земельних володінь;(вимога надати в приватну власність землю загального користування - пожежене водоймище)

- вирішити, як висловлюється сам скаржник і позивач,  "...свої шкурні питання..." ;

Виникає риторичне питання, а чи є здоровий глузд у всіх нападках на наше товариство з боку Деркача? Мабуть тільки спеціалісти зможуть дати відповідь на це питання. Залишається побажати всім нам тільки здорового глузду і недай боже навпаки!

 

Назад

Контакт

СТ "ХВИЛЯ"
вул. Богдана Хмельницького 128, СТ "Хвиля" с. Пухівка, Броварський район, Київська область

0976331285

© 2015 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode